Backdrop
bobe-logo
GamingBattle of Boomers

Jaa

Boomer-pelaajat ottavat yhteen insinöörien ja opiskeljoiden kanssa viihteellisessä esports-turnauksessa

perjantaina 28. lokakuuta 2022

Battle of Boomers -kilpapeliturnauksessa etusijalla on kilpapelaaminen normaalista poikkeavalla tavalla.

Mainos
Mainos

Tiukkaan hinkattujen kilpapelitiimien sijasta nyt pelataan CS:GO-kentillä erikoisilla joukkueilla, joissa vaikuttavat paitsi entiset CS-pelaajat, myös somevaikuttajat, insinöörit ja opiskelijat. Näistä sekatiimeistä etsitään boomereista parasta eli jo uransa huippukohdat kokenutta kipapelaajaa. Heitä voittoon siivittämässä ovat tulevaisuudenlupaukset, jotka on karsittu mukaan Battle of Boomers & Engineers -turnauksen omalla testikentällä. Toisin sanoen ampumakykyä, tilannehahmotusta ja nopeaa liikkumista vaaditaan myös turnaukseen osallistuvilta.

Boomers-konsepti on viihteellinen jo siitä syystä, etteivät tiimien jäsenet tunne toisiaan entuudestaan. Tämän takia saatamme nähdä tilanteita, joissa taktiikat loihditaan lennosta tai ainakin ovat vähemmän saumattomasti suunniteltuja. Samalla kisa antaa mahdollisuuden uusille pelaajille näyttää kyntensä turnauksessa, jossa on oikeat rahapalkinnot.

Pelin turnauskarsinnat ovat jo käynnissä ja itse tapahtuma huipentuu 3. joulukuuta järjestettävään Counter-Strike-finaaliturnaukseen. Siihen osallistuu neljä kolmihenkistä tiimiä. Mukana nähdään kokeneita konkareita tiimeistä, kuten ENCE ja HAVU. Tunnettuja tekijöitä ovat ENCE-legenda Joona “natu” Leppänen, sometähti Eetu “Eeddspeaks” Pesonen, HAVU veteraani Taneli ”diSTURBED” Veikkola ja somepuolen vaikuttaja Rasmus ”Rapsu” Virtanen.

Taitokartalla pääsee testaamaan taitojaan aina 20.11.2022 saakka. Finaalissa pelaavat joukkueet kisaavat 5 000 euron palkintopotista yleisön ennakkoon äänestämillä pelikartoilla.

Lisätietoja turnauksesta ja karsinnoista saat osoitteesta www.battleofboomers.gg

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop