Backdrop
Assembly on nyt joka päivä, kaikkialla
EsportsEventsASM GamingTelia Esports SeriesdemosceneGamingLaitteet

Jaa

Assembly on nyt joka päivä. Kaikkialla.

keskiviikkona 11. elokuuta 2021

Parhaat päältä pelaamisesta, esportsista, digitaalisesta lifestylestä, uutisista, laitteista ja peleistä. Assembly.org kerää sisällöt yhteen osoitteeseen.

Mainos
Mainos

Kaksi kertaa vuodessa ei ole tarpeeksi. Tästä syystä Assembly julkaisee uudistetun ASSEMBLY.ORG -sivuston joka käsittelee koko digitaalisen kulttuurin kenttää. Saitin sisältö keskittyy Pelaamiseen, Esportsiin ja Digitaalisen maailman ilmiöihin. Myös TeliaEsportsSeries.com -sivusto ja tuttu lootbox-toiminnallisuus sulautuu osaksi assembly.org-sivustoa. Saitilta löydät luonnollisesti myös viimeisimmät tiedot Assembly-tapahtumista.

Pelaajilta pelaajille

Pelaatpa sitten mobiililla, konsolilla, PC:llä tai kaikilla samaan aikaan Assembly.org-sivustolta löydät pelaamisen sisällöt. Pelilaitearvosteluiden ja Unboxing-videoiden lisäksi käymme läpi uusia ja vanhoja pelejä, sekä muita pelaamiseen liittyviä ilmiöitä. Uutta sisältöä pelaamisesta tulee rutkasti syksyn mittaan.

Digital lifestyle - eli mitä minun pitää tietää digistä

Kryptot, pfising, influencerit, demoskene, uudet somet, meemit… you name it. Asioita, joita ei eilen ollut olemassa, mutta nyt on - ja isosti! Assembly on ollut digitaalisen kulttuurin sanansaattaja jo 30 vuotta. Koluamme internetin läpi löytääksemme sinulle parhaat sisällöt (läpät, meemit, puhutuimmat jutut…). Voit luottaa meihin, että pysyt pinnalla.

Assembly.org ja Telia Esports Series tarjoavat kattavan sisällön Esports-seuraajille

Esports-seuraajille syksy polkaistaan käyntiin ESL Pro Leaguen 14. kaudella, jonka lähetykset näet yksinoikeudella Telia Esports Series -kanavissa. Assembly.org-sivusto uutisoi turnauksen etenemisestä, minkä lisäksi tarjoamme yksinoikeudella pääsyn turnauksen kulissien taakse kattavan lisämateriaalin kautta. Esports-sisältö tulee kattamaan uutisia sekä suomalaisesta että kansainvälisestä esports-kentästä. Julkaisemme lisää esports-sisältöä syksyn edetessä.

Assembly Party 2x Vuodessa!

30 vuotta & still going strong! Assembly-tapahtumat 2x vuodessa jatkuu, kunhan Korona hellittää. Assembly.org -sivusto tulee palvelemaan myös tapahtuman uutiskeskuksena, jos et pääse paikan päälle Assyille, voit seurata livestriimejä ja uutisia tapahtumasta tällä sivustolla. Seuraavat Assyt järjestetään  21-24.10.2021 - Varmista paikkasi ostamalla liput tästä!

Teliaesportsseries.com yhteisön uusi koti on Assembly.org

Teliaesportsseries.com -sivustolla olleet toiminnallisuudet mm. Lootbox-arvonnat, kolikot ja rekisteröinti on siirretty osoitteeseen Assembly.org. Mikäli olet aikaisemmin rekisteröitynyt sivustolle teliaesportsseries.com, toimii tunnuksesi sellaisenaan tällä sivustolla, eikä sinun tarvitse tehdä asialle mitään. Tässä yhteydessä Assembly.org- sivuston tietosuojaseloste on uudistunut ja ja käyttöehtoihin on tehty päivityksiä. Mikäli sinulla on tunnus jo olemassa, mutta et halua säilyttää sitä, voit poistaa tunnuksesi kirjautumalla sisään ja navigoimalla tili-sivulle, tai ottamalla yhteyttä privacy@assembly.org.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop