Backdrop
topson tupla aegis

Kuva: OG

EsportsDOTAtopson

Jaa

Dota-supertähti Topias Taavitsainen jää vuoden tauolle

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
lauantaina 20. marraskuuta 2021

Kaksinkertainen maailmanmestari kertoo keskittyvänsä nyt perheeseensä ja läheisiinsä.

Mainos
Mainos

Dota 2:n kaksinkertainen maailmanmestari Topias "Topson" Taavitsainen jättää kuun vaihteessa alkavan kilpakauden väliin. OG-joukkuetta edustava suomalaispelaaja kertoi asiasta tiiminsä julkaisemalla videolla.

– Viime vuosi on ollut hyvin pitkä ja kuluttava. Totta kai se oli sen arvoista, mutta haluan nyt tehdä jotain muuta. Minulla ei ole tällä hetkellä paloa kilpailla ja en halua kilpailla, jos minusta ei tunnu siltä enkä pelaa hyvin. Aion nyt pitää vuoden taukoa ja katsoa mihin siitä mennään, Taavitsainen kertoo.

Haukiputaalta ponnistava 23-vuotias kertoo myös matkaavansa vaimonsa Mawarin kotimaahan Malesiaan. Isäksi vuonna 2020 tullut Taavitsainen kertoo perheajan viettämisen ohella myös keskittyvänsä striimaamiseen taukonsa aikana.

– En minä kokonaan Dotan pelaamista halua lopettaa ja striimaaminen on hyvä tapa pitää pelistä kiinni, Taavitsainen toteaa.

Taavitsaisen taukopäätöksen myötä OG:n viime kauden kokoonpanosta on nyt lähtenyt neljä pelaajaa. Aiemmin tällä viikolla Sebastien "Ceb" Debs puolestaan ilmoitti kilpauransa. Viime viikolla puolestaan joukkueen jättivät Martin "Saksa" Sazdov ja Sumail "SumaiL" Hassan, joka korvasi Lasse "MATUMBAMAN" Urpalaisen Team Secretissä.

OG on Dotan historian menestynein tiimi ja samalla pelin ainoa kaksinkertainen maailmanmestari. Tuosta mestaruusjoukkueesta kolmen pelaajan ura on päättynyt ja aktiivisena jatkaa ainoastaan joukkueen kapteeni Johan "N0tail" Sundstein. Uuden kokoonpanon jäsenistä ei vielä tiedetä paljoakaan, mutta päätöksellä on jo kiire, sillä Dotan kilpakausi alkaa kuun vaihteessa.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop