Backdrop
Logitech G Shroud

Kuva: Logitech

GamingLogitechTwitch

Jaa

keskiviikkona 17. marraskuuta 2021

Logitech ja Twitch-supertähti Michael "Shroud" Grzesiek julkistavat yhteistyössä pelihiiren

Laitevalmistaja Logitech ja Twitchin kärkinimiin kuuluva Shroud ovat suunnitelleet yhteistyössä uusitun version suositusta Logitech G303 -pelihiirestä

Mainos
Mainos

Maailman seuratuimpiin pelistriimaajiin lukeutuva entinen Counter-Strike-ammattilainen Michael "Shroud" Grzesiek on luonut laitevalmistaja Logitechin kanssa yhteistyössä pelihiiren, kertoo Logitechin tiedote.

Logitech G303 Shroud Edition -nimeä kantava hiiri on päivitetty alkuperäisestä G303 -mallista vastaamaan Grzesiekin vaatimuksia ja mieltymyksiä. Tämä näkyy ja tuntuu hiiren keskeisissä ominaisuuksissa, kuten sen muotoilussa, pinnoitteessa, painossa ja monissa yksityiskohdissa.

– Unelmistani tuli totta, kun sain mahdollisuuden suunnitella pelihiiren Logitechin kanssa. Logitech G303 on kaikkien aikojen suosikkihiireni ja käytimme sitä inspiraationa luodessamme täydellisen hiiren, "Shroud" kommentoi.

– On selvää, että shroud ottaa pelaamisen tosissaan. Oikeanlaiset varusteet ovat tärkeitä hänen menestykselleen Yhteistyömme hänen kanssaan alkoi klassisesta Logitech G303 -pelihiirestä, josta räätälöimme hänen käteensä entistäkin sopivamman version. Siitä muotoutui täydellinen hiiri juuri hänen tarpeisiinsa. Jos olet shroudin fani ja haluat käyttää samaa työkalua kuin hän, tämä hiiri on oikea valinta, sanoo Logitech G:n tuotepäällikkö Ujesh Desai tiedotteessa.

Shroud on tunnettu uskomattomista tähtäystaidosta ja viehtymyksestään langattomiin hiiriin. Uusitussa hiiressä päivitettiin muotoilua ja tuntumaa sekä sijoiteltiin painikkeet uudella tavalla. Myös hiiren paino keveni ja kytkimet sijoiteltiin uusiksi. Myös sormien sijoittuminen hiiren ympärille koki pienimuotoisen päivityksen palvellakseen Grzesiekin käden asentoa. Nämä uudistukset yhdistyvät alhaisen viiveen langattomaan LIGHTSPEED-teknologiaan ja huipputason suorituskykyyn. Hiiressä on Logitechin HERO 25K -anturi, jonka ansiosta hiiri on äärimmäisen tarkka ja nopea. Hiiressä on myös läpikuultavat sivupaneelit, joista näkee hiiren sisälle. Hiirestä löytyy myös USB C -liitäntä. Vain 75 grammaa painava pelihiiri on miellyttävän kevyt ja nopea liikuttaa kaikenlaisissa pelitilanteissa. Ladattava hiiri toimii jopa 145 tuntia täydellä latauksella. Myös mallin musta väri on valittu Grzesiekin toiveiden mukaisesti. Hinta ja saatavuus Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri tulee myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop