Backdrop
NHL 2020 EkiLaunch-0003

Kuva: ENCE

EsportsGamingFCLNHL21

Jaa

NHL:n suomenmestaruuden yksilösarja alkaa - katso maailmanmestari Erik "EKI" Tammenpään vinkit tälle kaudelle!

NHL:n yksilösarjan suomenmestaruudesta kamppailee yli 200 pelaajaa. Mukana on sekä vanhoja menestyjiä että uusia tulokkaita.

Mainos
Mainos

Tällä viikolla käynnistyy virtuaalilätkän suomenmestaruusliiga FCL:n yksilösarja. Mukana lohkovaiheessa on yli 200 pelaajaa, jotka on jaettu kahteenkymmeneen 11 tai 12 pelaajan lohkoon. Osallistujien joukosta löytyy lukuisia pitkän linjan menestyjiä sekä myös uusia haastajia. 

Yksilösarjan aikataulu: 

  • Lohkovaihe: 23.8-9.9

  • Pudotuspelit: 13.9-23.9 

  • TOP 4 Finaalit: 1.10 (BO3)

Kuusi vastaan kuusi -sarjan tapaan turnaukseen osallistuvat pelaajat striimaavat pelejään omilla kanavillaan. Pudotuspeleissä eteenpäin ottelut lähetetään lisäksi NHLGamerin Twitch-kanavalla

Yksilösarjaan osallistuvat muun muassa vuoden 2018 maailmanmestari ja hallitseva euroopanmestari Erik "EKI" Tammenpää sekä puolustava suomenmestari Arttu "Artuzio" Mustila. Kaksikko nähdään suoraan pudotuspeleissä.

Assemblyn tavoittama Tammenpää kertoi meille joukon mielenkiintoisia nimiä, joita katsojien kannattaa tulevalla kaudella seurata.

Roni "MrNipsuli" Kaján on itselle ehdottomasti NHL20 1vs1-sarjan taitavin pelaaja. EM-kilpailujen toinen sija sekä SM-pronssi olivat pettymyksiä, sillä rahkeita löytyy ehdottomasti parempaan. Ei osallistunut tänä vuonna EM-kisoihin, mutta löytyy SM-kisojen listoilta. En ole kuullut, että Nipsua vastaan olisi kukaan viime aikoina pelannut. Mikä on taso ja kiinnostus?

Paul "PleeMaker" Arontie on jättänyt väliin viime EM- sekä SM-kilpailut. Huhut kuitenkin kertoo, että vanha kestomenestyjä olisi löytänyt tiensä takaisin 1vs1-ympyröihin. Ilolla odotan, että mihin oman joukkuetoverini rahkeet riittävät.

Perttu "Beniitto" Kemppainen on ehdottomasti pelin taitavampia pelaajia 6v6 muodossa joka ei ole näkynyt vielä 1v1 pelimuodossa viime syksyn puolivälieräpaikkaa pidemmälle. Itsellä on tunne, että tässä on turnauksen isoin musta hevonen.

Roope "pikkuroger" Bergström oli lähellä yllättää mestariksi yltäneen Artuzion viime SM-kilpailujen puolivälierässä. Odotan innolla, että mihin nuorukainen yltää tällä kertaa.

Niklas "NikkeDangles" Tukiainen on ollut viimeiset kaksi vuotta jokaisessa 1v1 turnauksessa korkealla, mutta yhtään isoa turnausvoittoa ei vielä Nikeltä löydy. Saa nähdä muuttuuko asia nyt. EM-turnauksen toinen sija ja juuri voitettu 6v6 euroopanmestaruus tuovat varmasti lisäboostia.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop