Backdrop
dota 2 true sight

DOTA2 Finaali Alliance-areenalla (Kuva: Teppo Tulppu)

GamingDOTADokumentittopsonjeraxogTeam LiquidThe Internationaldendifearhyhy

Jaa

maanantaina 3. toukokuuta 2021

Parhaat pelidokkarit: DOTA

Joko olet katsonut henkeäsalpaavan upeat DOTA-dokumentit?

Mainos
Mainos

Oletpa sitten uusi tai vanha DOTA-fani, tässä tulee varmasti sinua kiinnostavat DOTA-dokkarit. Kaksi ensimmäistä listalle valikoitunutta dokumenttia ovat pelinkehittäjän ja julkaisijan Valven tuottamia, joka takaa huikean tuotantotason. Kolmaskaan ei tuottajan osalta kalpene, sillä se on Red Bull Gamingin käsialaa.

True Sight: The International 2019 Finals

Dokumentti seuraa Team Liquidin ja OG:n matkaa vuoden 2019 The Internationalin finaaleissa. Suomalaisille dokumentti on erityisen merkityksellinen, sillä OG:n riveissä pelaa suomalaisduo Jesse "Jerax" Vainikka ja Topias "Topson" Taavitsainen.

 

Free to Play

Free to Play on kokopitkä dokumentti, joka seuraa kolmea ammattipelaajaa eri puolilta maapalloa. Tähtäimessään heillä on ensimmäisen DOTA2 The International -turnauksen pääpalkinto, miljoona dollaria. Dokumentissa seurataan Danil "Dendi" Ishutiniä, Clinton "Fear" Loomisia ja Benedict "hyhy" Limiä.

 

Against The Odds

Vuonna 2018 oli OG:lle suoraan sanottuna surkea. Against the Odds maalaa kuvaa siitä, miten OG nousi vaikeuksien yli. Kuten True Sight 2019 -dokkarissa, tässäkin pätkässä mukana ovat suomisisun edustajat Topson ja Jerax.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop