Backdrop
thumbnail HextechMayhem 1920x1080 Available Now
GamingLoLRiot Forge

Jaa

Riot Forge julkaisi lisäosan pelille Hextech Mayhem: League of Legends Story

torstaina 30. kesäkuuta 2022

Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ -lisäosa on nyt ostettavissa.

Mainos
Mainos

League of Legends -universumiin sijoittuvassa rytmijuoksupelissä pelaajat astuvat Ziggsin räjähtäviin kenkiin ja suorittavat pommihyppyjä ja pommi-iskuja ääniraidan tahdissa. Tarkoituksena on välttää esteitä ja riisua vihollisia aseista sekä sytyttää sytytyslankoja tyydyttävien ja räjähdysmäisten ketjureaktioiden maksimaalisen sekasorron saavuttamiseksi.

Pelaajat voivat kokea Riot Gamesin ikonisimpia kappaleita kuluneelta vuosikymmeneltä BOOMBOX DLC -pakettien julkaisemisen myötä ja pelata League of Legendsin historian merkittävimpien musiikkihetkien tahdissa.

Kolme BOOMBOX DLC -pakettia ovat:

POP/STARZ – featuring THE BADDEST ja listan kärkihitit MORE ja POP/STARS virtuaaliselta pop-tyttöryhmältä K/DA. Tämä DLC-paketti sisältää myös K/DA Ziggs -skinin.

ZEGENDS NEVER DIE – featuring RISE, Phoenix ja Legends Never Die, kolme uskomatonta kappaletta, jotka saivat ensiesityksensä League of Legendsin maailmanmestaruuskilpailujen aikana. Tämä DLC-paketti sisältää myös Pro Gamer Ziggs -skinin.

GET ZINXED – featuring Get Jinxed, Warsongs: Piercing Light ja League of Legends -superryhmän True Damagen GIANTS. Tämä DLC-paketti sisältää myös True Damage Ziggs -skinin.

Kolme BOOMBOX DLC -pakettia on nyt ostettavissa Nintendo Switchille, PC:lle Steamin kautta, GOG.comista ja Epic Games Storesta, kukin erikseen hintaan 2,99 dollaria. Tämän sisällön toistamiseen vaaditaan kopio Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ -sovelluksesta samalla alustalla.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop