Backdrop
LOGITECH G

Kuva: Evan Bass

GamingLifestyleLogitech

Jaa

Vuotaneet kuvat paljastavat Logitechin uuden käsikonsolin ulkonäön

torstaina 1. syyskuuta 2022

Yksi vuotaneista kuvista sisältää käyttöliittymän ilmeen.

Mainos
Mainos

Muutama viikko sitten Logitech G ilmoitti tekevänsä yhteistyötä teknologiayrityksen Tencentin kanssa kehittääkseen yhdessä käsikonsolia nimeltä Logitech G Gaming Handheld.

Kuvat päätyivät Amerikkalaisliikemiehen Evan Bassin Twitter-tilille, mutta ne nopeasti poistettiin Logitech G:n toimesta. Vuotaneiden kuvien ansiosta tiedämme kuitenkin nyt, miltä käsikonsoli ja sen käyttöliittymä näyttävät.

Käsikonsoli on väriltään valkoinen, mustilla ja limenvihreillä aksenteilla. Se näyttää pienemmältä ja kenties ergonomisemmalta, kuin esimerkiksi Valven Steam Deck.

Yksi vuotaneista kuvankaappauksista sisältää käyttöliittymän ulkonäön (ainakin keskeneräisen version siitä), jossa on kuvakkeet muutamalle Google Play -kaupasta saatavalle sovellukselle. Sovelluksia näkyi kuvankaappauksessa olevan mm. Steam Remote Play, Nvidia GeForce Now, Google Chrome, Youtube ja Xbox. Logitech G onkin aikaisemmin sanonut laitteen tukevan useita pilvipelipalveluita.

Logitech G ei ole vielä paljastanut, mitä käyttöliittymää käsikonsoli käyttää, mutta Google Play -kaupan näkeminen kuvankaappauksista kertoo sen todennäköisesti olevan Android-laite. Android-käyttöliittymällinen käsikonsoli poikkeaa reippaasti kaikisti viimeaikaisista Steam Deck -kilpailijoista, joita on nähty.

Logitech G Gaming Handheld julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop