Backdrop
  • Winter 2022 kävijäkysely
ASSEMBLYBYOCCOSPLAYDEMOSCENEESPORTSEXPOFRIENDSLANMUSICPARTY

Share

Winter 2022 kävijäkysely

Monday, April 4, 2022

Assembly Winter 2022

Onko sinulla kehitysehdotuksia, moitteita tai kiitoksia tapahtuman suhteen? Pyydämme kaikkia tapahtuman kävijöitä vastamaan kävijäkyselyyn. Linkki kävijäkyselyyn: https://asmorg.typeform.com/to/AKcOiVbc Kerro meille kuinka onnistuimme, jotta saamme arvokasta palautetta toimintamme kehittämiseksi. Haluamme jatkossakin pyrkiä tarjoamaan kokonaisvaltaisia tunnelmallisia LAN-viikonloppuja yhdessä upeiden ihmisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Jättämällä yhteystietosi osallistut myös arvontaan, jossa tarjolla on 2x konepaikkaa ja 5x kävijälippua ASSEMBLY Summer […]

Onko sinulla kehitysehdotuksia, moitteita tai kiitoksia tapahtuman suhteen? Pyydämme kaikkia tapahtuman kävijöitä vastamaan kävijäkyselyyn.

Linkki kävijäkyselyyn: https://asmorg.typeform.com/to/AKcOiVbc

Kerro meille kuinka onnistuimme, jotta saamme arvokasta palautetta toimintamme kehittämiseksi. Haluamme jatkossakin pyrkiä tarjoamaan kokonaisvaltaisia tunnelmallisia LAN-viikonloppuja yhdessä upeiden ihmisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Jättämällä yhteystietosi osallistut myös arvontaan, jossa tarjolla on 2x konepaikkaa ja 5x kävijälippua ASSEMBLY Summer 2022 -tapahtumaan. Summereilla juhlistamme 30-vuotiaan ASSEMBLY:n taivalta yhdessä isommalla porukalla 4.-7.8.2022.

Kävijäkysely sulkeutuu 15.4.

Kuva: Sami Eräluoto

 

 


Assembly
Footer Backdrop