Backdrop
  • Saapumisohjeet Assembly Winter 2023 -tapahtumaan
LANYleinen

Jaa

Saapumisohjeet Assembly Winter 2023 -tapahtumaan

maanantaina 20. helmikuuta 2023

Assembly Winter 2023

Tämä artikkeli vastaa kaikkiin kysymyksiisi tapahtumaan saapumisen suhteen!

Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa, Helsingin Pasilassa. Tapahtumassa ei ole ikärajaa, vaan se on sallittu kaikenikäisille. Ilman vanhempiaan saapuville lapsille ja nuorille suositusikäraja on 13 vuotta. Osa esport-ohjelmistosta on tarkoitettu vain yli 16-vuotiaille katsojille.

Saapuminen Messukeskukseen

Messukeskukseen on helppo saapua useilla eri julkisilla kulkuvälineillä sekä autolla.

Tapahtumassa on kaksi sisäänkäyntiä: Eteläinen (Messuaukio 1) ja LAN-sisäänkäynti Messukeskuksen takana. LAN-sisäänkäynti löytyy huolto-ovelta 5.6., joka on Messukeskuksen parkkitalon puolella. Lähimmäksi ohjaa osoite Ratapihantie 17. Kävijälipuilla eli ilman omaa konepaikkaa saapuvia suositellaan saapumaan Eteläisen sisäänkäynnin eli Messukeskuksen pääsisäänkäynnin kautta (Messuaukio 1).

Kaikki liput vaihdetaan tapahtuman sisäänkäynneillä rannekkeiksi ja niillä pääsee myös poistumaan välillä tapahtuma-alueelta. LAN-sisäänkäynnillä (5.6) on rannekkeenvaihto kaikkina päivinä, mutta lipunmyynti vain torstaina.

 

Koneiden kanssa saapuminen

Konepaikkalipun haltijoita suositellaan saapumaan LAN-sisäänkäynnin kautta, sillä sen läheisyyteen pääsee myös omalla autolla ja koneiden roudaus onnistuu näin helpommin.

Julkisilla koneiden kanssa paikalle saapuvien kannattaa kävellä Pasilasta Messukeskuksen vierustaa pitkin kohti Ratapihantien 17 parkkitaloa. Hieman ennen Messukeskuksen rakennuksen loppua tulee vastaan ramppi alikulkutunneliin. Heti rampin oikealta puolelta nousee portaat, joita pitkin pääset LAN-sisäänkäynnin tasanteelle.

 

Tavaroiden purkaminen

Tavaroiden purkamisen jälkeen auto tulee siirtää välittömästi pois lastausalueelta. Autoa ei saa jättää lastausalueelle. Tavaroiden purkamisen jälkeen auton voi parkkeerata läheiseen Messuparkki-taloon, jossa pysäköinti on ilmainen ensimmäisen 1 h ajan. Eli autolla lapsen paikalle tuominen ja tavaroiden lastaaminen onnistuu tämän ajan puitteissa.

 

Pysäköinti

Pysäköintialueita Messukeskuksella on kaksi. LAN-sisäänkäynnin läheisyydessä on Messuparkki ja Eteläisen sisäänkäynnin lähettyvillä on Siipiparkki/Kongressiparkki. Molempien pysäköinnistä vastaa Europark ja pysäköintiluvat on ostettavissa heidän kauttaan. Lisää tietoa pysäköinnistä Messukeskuksen sivuilla. Pysäköinnin voi maksaa etukäteen, paikan päällä tai jälkikäteen.

 

Rullakot

LAN-sisäänkäynnin ulkopuolella on kävijöille tarkoitettuja rullakkoja, joilla voi kuljettaa pelikoneen ja muut laitteet omalle konepaikalle. Tyhjä rullakko tulee palauttaa nimikoidulle alueelle. Huomioithan, että sääolosuhteet ovat erittäin lumiset, joten tavarat kannattaa ensiksi kuljettaa lähemmäs sisäänkäyntiä ja vasta sitten lastata rullakkoon.

 

Tapahtuman aukiolo

Tapahtuma alkaa torstaina 23.2. klo 12.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 26.2. kello 16.00. Tapahtuma on käynnissä 24 h vuorokaudessa.
Premium-lipulla pääsee sisään tapahtumaan jo 2 h aikaisemmin kuin muut, eli torstaista 23.2. kello 10.00 alkaen.

 

Nukkuminen, suihkut ja ruokailu

Kävijöille, jotka tulevat Assemblyille useammaksi päiväksi, käytössä on nukkumiseen tarkoitettu alue sekä peseytymis- ja saunomismahdollisuus. Nukkumista varten kannattaa tuoda oma tyyny, patja ja makuupussi. Lisää tietoa nukkumisesta täällä.

 

Tapahtumassa on useita erilaisia ravintola- ja kahvilapalveluita. Omia eväitä saa myös tuoda mukanaan. Kodinkonealueella sijaitsee mikro omien eväiden lämmitystä varten. Lähialueelta löytyy runsaasti kauppoja sekä muita ravintoloita. Lue lisää ravintolapalveluista täällä.

 

Tavaransäilytys ja turvallisuus

Tapahtuman narikka palvelee 24 tuntia vuorokaudessa Eteläisen sisäänkäynnin yhteydessä. Narikka maksaa 2 €/asiointi.

Tapahtuman turvallisuudesta vastaavat järjestyksenvalvojat, ensiapuhenkilökunta sekä koulutetut häirintäyhdyshenkilöt.

 

Muita huomioita

Konepaikkalipun haltijoiden kannattaa lukea huolellisesti ennen saapumista partyopas.

Olemme koostaneet myös tietopaketin vanhemmille, joiden lapset saapuvat tapahtumaan.

Ennen tapahtumaa kannattaa ladata Assemblyn applikaatio (Android ja iOS), josta löydät tapahtuman aikataulun ja kartan.

Löydät desktop-version Schedin aikataulusta täällä.

 


Assembly
Footer Backdrop