Backdrop
 • Elisa Masters Espoo'22 osana ESL Pro Touria!
EsportsESL Pro LeagueElisa MastersCS:GO

Jaa

Elisa Masters Espoo'22 osana ESL Pro Touria!

maanantaina 13. kesäkuuta 2022

Elisa järjestää marraskuussa areenatapahtuman, joka on osana kansainvälistä ESL Pro Tour -tapahtumaa.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Elisa Masters Espoo '22 -turnaus on maailman ensimmäinen virallinen ESL Pro Tour -kumppanuustapahtuma CS:GO:lle, jonka voittaja nappaa 200 000 euron palkintopotin ja paikan Intel® Extreme Masters (IEM) Katowice 2023 -turnauksesta. Tapahtuma saa paikkansa Espoon Metro Areenalla 18.–20.11.2022. Maailman kärkijoukkueista suomalainen ENCE on jo vahvistanut osallistumisensa Elisa Masters Espoo '22 -turnaukseen. Turnauksessa kilpailevat 12 joukkuetta. 8 joukkuetta kutsutaan aiemman menestyksensä perusteella, joista ensimmäinen kutsujoukkue on ENCE. Neljällä muulla joukkueella on mahdollista päästä mukaan turnaukseen Elisa Invitational -turnausten kautta.

Tapahtuma tarjoaa kävijöille pelielämyksiä ja esports-viihdettä koko viikonlopun ajan. Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta – 13 vuotta aikuisen huoltajan kanssa.

"E-urheilu on yksi digitalisaation ilmentymä – digiurheilua, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Digitalisaation edelläkävijänä haluamme olla mukana oppimassa tätä ilmiötä ja luomassa alan tulevaisuutta. Olemme järjestäneet aktiivisesti e-urheiluturnauksia vuodesta 2019 lähtien, ja tämä on toistaiseksi suurin askel esports-pyrkimyksissämme. Kotimaisena toimijana haluamme antaa suomalaisille pelaajille tien kansainvälisiin maailmanluokan turnauksiin", sanoo Mika Lepistö, Elisan uuden liiketoiminnan kehitys- ja kumppanuusjohtaja.

ESL Gamingin tuotehallintajohtaja Shaun Clark suhtautuu myös kumppanuuteen myönteisesti:

"Olemme innoissamme kutsuessamme Elisa-turnaussarjan voittajan ESL Pro Tourille tämän kumppanuusohjelman kautta. Tämä kumppanuus on loistava lähtökohta tälle uudelle aloitteelle, kun pyrimme laajentamaan EPT: n maailmanlaajuisia kosketuspisteitä. EPT-mestaruuskilpailu, IEM Katowice & IEM Cologne, on suunniteltu saamaan huippujoukkueet edustettuina kaikkialta maailmasta. Tämän lisäyksen myötä lisäämme edelleen sitä, mikä tekee näistä turnauksista maailmanlaajuisia kiikareita CS:GO-kilpailukalenterissa."

Espoon kaupunki on Elisa Masters Espoon (22) osakas:

"E-urheilu ja pelaaminen ovat kansainvälisesti iso ilmiö, ja ne tarjoavat nuorille polun ja yhteisön kehittyä ammattilaiseksi ja jopa reitin työelämään. Espoo haluaa olla edelläkävijä nopeasti kasvavan digitaalisen kulttuurin ja liiketoiminnan edistämisessä", kertoo Espoon kaupungin elinvoimajohtaja Mervi Heinaro.

Elisa Masters Espoo '22 pähkinänkuoressa:

Aika ja päivämäärä:

 • 16.–20.11.2022

 • Studioympäristö (ei avoinna yleisölle): 16.-17.11.2022

 • Espoon Metro -areena (avoinna yleisölle): 18.–20.11.2022

Formaatti:

 • Joukkueet

  • 2 joukkuetta 6:sta, Round-Robin

  • Lohkovoittajat pääsevät välieriin

  • Toiseksi ja kolmanneksi päässeet joukkueet ottelevat puolivälierässä

 • Playoff-vaihe:

  • Single-Elimination

    

Turnauksessa jaossa yhteensä 200 000 dollarin palkintopotti ja voittaja kutsutaan 1 000 000 dollarin IEM Katowice 2023 -tapahtuman play-in-vaiheeseen. Lisätietoja: Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta ja aikuisen huoltajan kanssa 13 vuotta. Liput ja lisätiedot turnauksesta löydät osoitteesta elisaesports.com/masters Turnausta voi seurata englanniksi Elisa Esportsin Twitch-kanavalta.

Lue lisää aiheesta e-urheilu.

Siirry aiheisiin

AssemblyTelia
Footer Backdrop