Backdrop
  • "Major on erityinen, mutta Katowice iskee vielä kovempaa" – katso ENCEn Behind the Scenes -materiaalia IEM Katowicesta tästä
EsportsENCECS:GOIEM Katowice

Jaa

"Major on erityinen, mutta Katowice iskee vielä kovempaa" – katso ENCEn Behind the Scenes -materiaalia IEM Katowicesta tästä

perjantaina 4. maaliskuuta 2022

Suomalaisorganisaation Behind the Scenes -videosarjan uusimmassa jaksossa seurataan kokoonpanon matkaa Puolaan legendaariseen IEM Katowice -turnaukseen.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCEn Behind the Scenes -videosarjan uusimmassa jaksossa seurataan kokoonpanon matkaa legendaarisessa IEM Katowice -turnauksessa. Puolan pelikentillä tiimi nähtiin myös ensi kertaa uudistetun kokoonpanonsa kanssa, sillä tammikuun lopussa ENCEn riveihin liittyi montenegrolainen Pavle "maden" Bošković.

Joukkueen pelinjohtajan Marco "Snappi" Pfeifferin mukaan uusi kivääripelaaja on jo ehtinyt sopeutua tiimiin hyvin.

– Se rooli, jota olimme kaavailleet hänelle myös toimii hänelle. Hän tykkää pelata entry-roolia ja ottaa sen paikan mielellään. Lisäksi hänen kommunikaationsa on paljon korkeammalla tasolla kuin osasin odottaa, mikä oli todella mukava yllätys, Pfeiffer tiivistää.

Katowicen suurturnaus oli samalla joukkueelle ensimmäinen kovan luokan koitos useaan kuukauteen. ENCEn puolalaispelaaja Pawel "dycha" Dycha toteaa, että Katowice on hänelle itselleen jopa majoria suurempi turnaus.

– Katowice on erityinen paikka minulle, niin kuin myös luultavasti jokaiselle muullekin pelaajalle. Minulle tämä on unelma pelata täällä, koska en ole aiemmin päässyt vastaavanlaiseen turnaukseen. Major on erityinen, mutta Katowice iskee vielä kovempaa, Dycha sanoo.

Katowicen avanneesta Play In -vaiheesta ENCE selvisi jatkoon tyylikkäästi kahdella voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Pääturnauksen lohkoavauksessa edestä löytyi kuitenkin todella kova vastus, kun ENCEn tielle asettui maailman ykkösnimi Natus Vincere. Koko turnauksen kulkua ja tiimin mietteitä kulissien takaa löydät katsomalla tähän juttuun upotetun jakson. Mikäli video ei toimi, pääset katsomaan sen myös tästä.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop