Backdrop
  • ENCEn Spinx: "Odotukseni on päästä vähintään semifinaaliin" – katso ENCEn Behind the Scenes -materiaalia ESL Pro Leaguesta tästä
EsportsENCECS:GOESL Pro League

Jaa

ENCEn Spinx: "Odotukseni on päästä vähintään semifinaaliin" – katso ENCEn Behind the Scenes -materiaalia ESL Pro Leaguesta tästä

torstaina 31. maaliskuuta 2022

Suomalaisorganisaation BTS-videosarjan uusimmassa jaksossa matkataan Saksan Düsseldorfiin ESL Pro Leaguen lohkovaiheeseen.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCEn Behind the Scenes -videosarjan uusimmassa jaksossa seurataan kokoonpanon ESL Pro League -taistoa Saksan Düsseldorfissa. B-lohkossa taistellut ENCE yllätti monet selättämällä lohkon ennakkosuosikit ja eteni jatkoon kunnioitettavalla toisella sijalla.

– Tavoitteemme tässä turnauksessa oli päästä pudotuspeleihin, ehdottomasti. Tiesimme, että se tulisi olemaan vaikeaa, emme odottaneet sen menevän näin, että aloittaisimme 3-0. Toinen tavoitteemme oli olla ykkönen lohkosamme, johon valitettavasti emme pystyneet, mutta pääsimme pudotuspeleihin ja olemme kaikki tyytyväisiä siihen, ENCEn Lotan "Spinx" Giladi summaa.

ENCE kärsi ainoan tappionsa lohkoissa brassijoukkue FURIAlle, joka voitto lopulta lohkon. ENCE kuitenkin kävi erittäin lähellä FURIAn selättämistä ja eteni lähes jatkoon tappiotta.

– Chokesimme vähän FURIAa vastaan viimeisillä terroristipuolen kierroksilla, lisäksi meillä oli monia tärkeitä CT-kierroksia, joissa olisimme voineet pelata paremmin ja se olisi helpottanut pelin päättämistä meille, Giladi pohtii.

Turnauksen pian alkavien pudotuspelien kannalta Giladi asettaa tavoitteet korkealle, mutta toteaa samalla, että turnauskaavio määrittää monen tiimin kohtalon.

– Minun odotukseni on päästä vähintään semifinaaliin, mutta se myös riippuu siitä, mitä joukkueita kohtaamme, saatat kohdata maailman parhaita tiimejä tai sitten vähemmän hyviä tiimejä. Se auttaisi meitä paljon, joten se riippuu millaisen bracketin saamme, mutta joo. Tulemme antamaan kaikkemme.

Koko liigakauden lohkojen kulun ja tiimin mietteitä kulissien takaa löydät katsomalla tähän juttuun upotetun jakson. Mikäli video ei toimi, pääset katsomaan sen myös tästä.

Siirry aiheisiin

AssemblyTelia
Footer Backdrop