Backdrop
  • Anna suoraa palautetta ja reagoi sisältöön – Uusia ominaisuuksia sivustolla
2022-01-03 reactions cover
Lifestyleassembly.orgMuutosloki

Jaa

Anna suoraa palautetta ja reagoi sisältöön – Uusia ominaisuuksia sivustolla

maanantaina 3. tammikuuta 2022

Anna peukkua, jaa rakkautta, tai lietso hypeliekkejä reagoimalla sisältöihin ja katso mistä jutuista muut ovat tykänneet.

Mainos
Mainos

Kirjautuneet käyttäjät voivat nyt kertoa suoraan, mikäli jokin sisältö heitä miellyttää. Sivustolle on tänään lisätty uusi ominaisuus: sisällön reagointi. Sosiaalisesta mediasta tuttu tykkääminen on nyt mahdollista assembly.org-sivuston uutisiin ja videoihin. Mikäli uudistus on sinulle mieleen, nyt voit osoittaa sen helposti reagoimalla tähän uutiseen!

Reaktioita on alkuun lisätty kolme kappaletta: peukku, sydän, ja liekki. Peukuttaminen on ilmaista, ja sen voi perua, mikäli sen teki vahingossa. Muut reaktiot maksetaan lootbokseista saaduilla kolikoilla. Maksettuja reaktioita ei voi perua. Uusia reaktioita tulee lisää myöhemmin.

Esimerkki reaktioista artikkelissa.

Esimerkki reaktioista artikkelissa.

Suosituimmat ja nostot

Muita viimeaikaisia sisältöön liittyiä uudistuksia sivustollamme ovat etusivun osiot suosituimmat ja nostot. Joulukuussa lisätyt sisältöosiot näyttävät suosituimmat jutut viimeisen kahden viikon ajalta sekä viisi viimeisintä toimituksen mielestä erityismaininnan arvoista juttua. Myös reaktoita on tarkoitus jatkossa käyttää sisällön esillepanossa näyttämällä esimerkiksi eniten reaktioita keränneet jutut viimeisen kuukauden ajalta.

Kerro ideasi

Jos sinulla on mielessäsi toiminnallisuus, jonka haluaisit nähdä assembly.org-sivuilla, niin kerro siitä meille! Lähetä sähköpostia palauteassembly.org ja kuvaile ideasi. Meitä oikeasti kiinnostaa, mitä käyttäjät haluaisivat sivustollamme tehdä, ja otamme ideoita avosylin vastaan.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop