Backdrop
theshrimp

Kuva: Nordic Game Supply.

LifestyleLaitteet

Jaa

Onko tässä tämän päivän kompaktein pelinäppäimistö? The Shrimp™

keskiviikkona 24. elokuuta 2022

The Shrimp™ on erittäin kompakti mekaaninen pelinäppäimistö, joka toimii pöytäkoneella, läppärillä ja Playstationilla.

Mainos
Mainos

Näppäimistön juju on se, että sitä varten ei tarvitse opetella tai totuttaa mihinkään uuteen. The Shrimpissä™ on vakioasettelu, mikä tarkoittaa, että näppäimet ovat täsmälleen samat ja samoissa paikoissa kuin tavallisessa näppäimistössä, tosin vain 20 prosenttia sen näppäimistä ja ominaisuuksista.

“Emme ole keksineet pyörääkään uudelleen. The Shrimp on myös tavallinen näppäimistö, vaikkakin pienikokoinen. Myös ennen The Shrimpiä on ollut keypadin kokoisia pelilaitteita, mutta ne ovat olleet joko epästandardilla asettelulla, tehty sovellettavaksi pelikonsolien näppäimistöön ja hiireen tai niissä on ollut jotain epämiellyttävää futuristista "avaruuskapteenimuotoilua". Uskon, että olemme tehneet muotoilun, joka on sekä mukava käyttää että näyttää hyvältä työpöydälläsi", toteaa Kari Viljanen, The Shrimpin™ tuotekehittäjä

Kuva: Nordic Game Supply.

Kuva: Nordic Game Supply.

Näppäimistön Gateron™ G Pro -kytkimet on verhottu tyylikkääseen pohjoismaiseen design-runkoon, jonka sisään on rakennettu joukko äänenvaimennustaikoja. Mukana on myös irrotettava, magneettisesti yhdistettävä rannetuki, jossa on pehmoinen pehmuste ja tekstuuripinta.

"Halusimme pyyhkiä pölyt "pelinäppäimistöltä". Näppäimistöissä ei ole tapahtunut paljon kehitystä 1970-luvun tietokonepäätteiden näppäimistöistä. Tämän päivän "pelinäppäimistö" näyttää olevan lähinnä mustalla värillä tehty vakionäppäimistö, johon on lisätty RGB-valaistus ja ehkä pari ylimääräistä painiketta liian kaukana helposti tavoitettavalta etäisyydeltä".

"Se, että näppäimistöt ovat mekaanisia, ei ole mikään viime vuosikymmenen uusi innovaatio. Se on itse asiassa paluuta ajassa taaksepäin ja vanhojen aikojen ylivoimaisen tekniikan tuomista takaisin. Kaikki näppäimistöt olivat ennen mekaanisia, ja niistä tuli myöhemmin kalvomaisia kustannusten leikkaamiseksi, kun kotitietokonemarkkinat kukoistivat." sanoo Kari Viljanen

Kuva: Nordic Game Supply.

Kuva: Nordic Game Supply.

25-näppäiminen asettelu on vankka määrä näppäimiä kaikenlaiseen satunnaiseen pelaamiseen. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai kartoittaa näppäimet pelissä haluamallaan tavalla ilman erillisiä ohjelmistoja tai ylimääräisiä temppuja. Rennon pelaamisen lisäksi, näppäimistöä luvataan myös kilpapelaamiseen sopivaksi.

Näppäinhatut sisältävät klassisen Cherry™-profiilin, joka on hieman matalampi kuin useimmissa alan näppäimistöissä, joissa käytetään OEM-profiilia. Näppäinhatuissa on "ylisuuri" kirjain, joka mahdollistaa näppäimistön laajemman RGB-valaistuksen efekteineen.

Tekniset yksityiskohdat:

 • Erittäin kompakti mekaaninen pelinäppäimistö

 • 25-näppäiminen GLOBAL-asettelu, jossa on super upeat "ylisuuret" kirjaimet

 • Mekaaniset Gateron™ G Pro -kytkimet

 • Näppäinhatut Cherry™-profiililla (korkeus ja muotoilu)

 • RGB-valaistus ja joukko hienoja efektejä

 • Pehmustettu ja teksturoitu magneettinen rannetuki

 • Siistit vekotinmaiset nupit

 • Multimediasäätimet

 • Fn-taso (kaksitoimintonäppäimet)

 • USB-C-liitin

 • Yhteensopivuus: Pöytätietokone ja peliläppärit, PS4/PS5 (standardi HID-yhteensopiva USB-laite)

Nordic Game Supply ei ole vielä paljastanut tarkempaa aikataulua The Shrimp™ -näppäimistön saatavuudelle.

Lähde: Lehdistötiedote.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop