Backdrop
ENCEn kaksi uutta pelaajaa

Kuvat: Liquipedia/HLTV

EsportsENCECS:GO

Jaa

ENCE:ltä mullistava muutos - OG:sta ja Movistar Ridersista tutut pelaajat liittyvät riveihin

lauantaina 20. elokuuta 2022

Pelaajatauon aikana tehtyjen muutosten jälkeen ENCEn joukkoon voidaan toivottaa tervetulleeksi Alvaro “SunPayus” Garcia sekä Valdemar “valde” Bjørn Vangså.

Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCEn Counter-Strike -joukkueen kaksi uutta pelaajaa ovatkin faneille jo entuudestaan tuttuja. Tiimin riveihin liittyy siis Espanjasta kotoisin oleva Alvaro “SunPayus” Garcia ja Tanskalainen Valdemar “valde” Bjørn Vangså.

Espanjalainen SunPayus on 23-vuotias entinen Movistar Ridersin pelaaja, jossa hän oli olennainen tekijä heidän nousussaan HLTV:n kuudennelle sijalle. Monet fanit ovatkin nähneet SunPayuksen AWP-taidot ja potentiaalin IEM Köln 2022 -turnauksessa, jossa hän ja hänen tiiminsä taistelivat vastakkain maailman parhaita joukkueita vastaan ja tekivät uskomattoman juoksun semifinaaliin asti. ENCE on tämän voitonnälkäisen pelaajan ensimmäinen kansainvälinen tiimi.

Viimeisen kivääripaikan vie 27-vuotias CS-veteraani Valdemar “valde” Bjørn Vangså, joka tulee tiimiin OG:sta, tuoden mukanaan ensiluokkaista kokemusta. Valde onkin lunastanut joitain palkintoja, mukaan lukien DreamHack Masters Stockholm 2018 -tittelin. Hänet on myös nimetty HLTV:n vuoden 2018 Top 20. parhaaksi pelaajaksi. Valde on erittäin potentiaalinen kivääripelaaja, jolla on paljon muutakin näytettävää.

ENCEn uusi kokoonpano on siis seuraavanlainen:

Marco "Snappi" Pfeiffer

Paweł "dycha" Dycha

Pavle "Maden" Bošković

Alvaro "SunPayus" Garcia

Valdemar "valde" Bjørn Vangså

Eetu "sAw" Saha (Valmentaja)

Maks “trochu” Trocha (Analyytikko)

Kokoonpano debytoi ESL Pro Leaguen C-lohkossa 16-kaudella, alkaen 14. syyskuuta 2022.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop