Backdrop
logoskaban kuva

Kuva: Epic Games.

EsportsASMW22EdumastersKilpailutTelia Esports Series

Jaa

Kilpailu: Suunnittele logo ja voita 10 kpl kävijälippuja Assembly Winter’22 -tapahtumaan!

lauantaina 5. maaliskuuta 2022

Nyt olisi siistiä skabaa tiedossa! Katso osallistumisohjeet tästä artikkelista.

Mainos
Mainos

Osallistumisohjeet:

1. Suunnittele logo ja slogan koulusi e-urheilujoukkueelle. Mikäli osallistut koulu- tai opiskelukavereidesi kanssa skabaan, slogan voi olla esimerkiksi koulusi slogan.

2. Postaa tuotoksesi Instagramiin tai TikTokiin tägäämällä @assemblyorg ja @educational_masters sekä käyttäen näitä hashtageja #educationalmasters #assemblyorg #edumasterslogo ja #risetothetop. Logon voit toteuttaa videomuodossa tai kuvana. Voittajalle tiedossa ruhtinaalliset 10 kpl kävijälippuja Assembly Winter’22 -tapahtumaan!

Osallistumisaika:

Kilpailuun voit osallistua 7.3. alkaen ja logoja voi toimittaa 20.3 asti, minkä jälkeen tuomaristomme valitsee 3 parasta logoa, jotka julkaistaan Assemblyn ja Educational Mastersin some-kanavissa. Eniten Assemblyn ja Educational Mastersin some-kanavissa yhteensä tykkäyksiä kerännyt logo nimetään voittajaksi 25.3. (Some-kanavat löydät tämän artikkelin lopusta.)

! Muista pistää myös tilit seurantaan, niin et missaa kilpailun uutisointia. :)

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti siinä some-kanavassa, jonka kautta hän on osallistunut.

Huom! Kilpailuun osallistuja on vastuussa kaikesta lähettämästään materiaalista, jota hyödynnetään logokilpailussa. Osallistujalla tulee olla käyttöoikeus lähettämäänsä aineistoon. Kysy lisää, mikäli et ole varma. Jos sinulla on kysyttävää kilpailusta tai kaipaat vinkkejä logon toteuttamiseen, otathan meihin yhteyttä. :) 

Psst! Educational Mastersin ilmoittautuminen on auki! Osallistu koulusi kanssa Educational Mastersin esports -turnauksiin ja hyödyntäkää tässä kilpailussa tuottamaanne logoa!

Kilpailun tarjoaa yhteistyössä Educational Masters, Assembly Organizing Oy ja Telia Esports Series. Pidätämme oikeudet sääntömuutoksiin niiden ollessa tarpeellisia. Instagram ja TikTok ei ole mukana tai vastuussa arvonnassa.

Onnea kilpailuun! Kilpailun some-kanavat löydät täältä: Instagram: Assembly.org Educational_Masters TikTok: Assembly.org Educational_Masters

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop