Backdrop
  • Eikö pelkkä pelituoli enää riitä? Ei huolta, tässä on pelisänky
pelisanky

Kuva: Bauhutte

LifestyleOheislaitteet

Jaa

Eikö pelkkä pelituoli enää riitä? Ei huolta, tässä on pelisänky

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
lauantaina 16. huhtikuuta 2022

Erikoisen sähkösängyn taustalta löytyy japanilaisyhtiö, jonka tuotevalikoimasta löytyy myös esimerkiksi pelaajille markkinoitu teltta.

Mainos
Mainos

Japanilainen pelaajille suunniteltuja kalusteita valmistava Bauhutte markkinoi nyt tuotetta, jossa voit ottaa pelituoliakin rennommin. Yhtiön uusin tuotos on pelaajille suunnattu sähkösänky, jossa voit siirtyä suoraan unilta palvelimelle.

Käytännössä tavallisesta sähkösängystä hyvin vähän eroava "pelisänky" on osa yhtiön tuotepakettia, jonka avulla omistautuneen pelaajan ei tarvitse juuri vällyjen välistä poistua. Kokonaisuuteen kuuluvat myös esimerkiksi minijääkaappi, narikka vaatteille sekä pöytä, jolla näytöt voi virittää sängyn kanssa yhteensopivaan kulmaan.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun japanilaisyhtiö tuo markkinoille pelaajan pedin. Vuonna 2020 Bauhutte esitteli jo ensimmäisen version pelisängystään, jossa ei kuitenkaan vielä ollut moottoroituja ominaisuuksia. Muuten uusittu versio eroaa alkuperäisestä kohtuullisen marginaalisesti.

Kovinkaan halpaa lystiä pelisängyn hankkiminen ei kuitenkaan ole. Pelkkä sänky patjoineen kustantaa noin 620 euroa, mutta täysin varustellun paketin hintalappu on useita satoja enemmän. Toistaiseksi itse sänkyä ei kuitenkaan ole ainakaan tiettävästi saatavilla Japanin ulkopuolella.

Yhtiön erikoinen valikoima ei rajoitu vain sänkyihin ja pöytiin, vaan Bauhutten katalogista löytyy myös esimerkiksi yksityisyydenhaluiselle pelaajalle sopiva peliteltta, energiajuomille ja välipaloille mitoitettu kärry sekä "pelaajan haalari", jota yhtiö markkinoi nimellä "Ninja Onesie".

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop