Backdrop
taideteknologiajakso7
LifestylePodcastTaide >< Tiede

Jaa

#kehollisuus - Taide >< Teknologia jakso 7

torstaina 25. marraskuuta 2021

Teknologia on tehnyt vaatteesta intiimiä tietoa tallentavan datakeskuksen, joka on mahdollista kytkeä ihmisiin tai tietoverkkoihin. Katso tästä, mistä on kyse.

Mainos
Mainos

Teknologia on tehnyt vaatteesta intiimiä tietoa tallentavan datakeskuksen, joka on mahdollista kytkeä ihmisiin tai tietoverkkoihin. Vaate ei ole vain vaate, vaan linkki minän ja muiden välillä, se on sosiaalinen ihomme, miten me kuulumme joukkoon tai erottaudumme siitä. Miten muoti peilaa yhteiskuntaamme ja siinä tapahtuvia muutoksia? Millaista annettavaa tanssilla on ajassa, jota leimaa teknologisoituminen ja kehosta vieraantuminen? Vieraina ohjelmassa ovat tanssitaiteilija, koreografi ja Tero Saarinen Companyn taiteellinen johtaja Tero Saarinen. Sekä muotoilun väitöskirjatutkija Aalto Yliopistosta ja yksi Design Museon Intiimin kosketus -näyttelyn kuraattoreista Natalia Särmäkari, joka on myös taustaltaan vaatesuunnittelija. Kuuntele jakso Spotifystä!

ÄÄNITYS: tiistaina 9.11. klo 17.00-18.30 @ Radio Helsinki, Pieni Roobertinkatu 16 JULKAISU: torstaina  25.11. Klo 11:00 @ Radio Helsinki; myöhemmin podcast on-demand VIERAAT: Tero Saarinen ja Natalia Särmäkari   JUONTAJAT: Nuppu Stenros (Assembly Organizing), Annastina Haapasaari (Suomen kansallisooppera ja -baletti)

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop