Backdrop
  • Rap-legenda Snoop Dogg liittyy FaZe Claniin
faze snoop

Kuva: FaZe

LifestyleEsportsTwitchFaZe

Jaa

Rap-legenda Snoop Dogg liittyy FaZe Claniin

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
tiistaina 8. maaliskuuta 2022

Kyllä, luit oikein. FaZen mukaan organisaation uudesta kiinnityksestä tulee samalla yhtiön johtokunnan jäsen.

Mainos
Mainos

Amerikkalaisten esports-toimijoiden ehdottomaan kärkikastiin kuuluva FaZe Clan on tehnyt kenties olemassaolonsa korkeimman profiilin kiinnityksen, jolla ei kuitenkaan ole tiimin esports-siiven kanssa juuri mitään tekemistä. Maanantaisen tiedotteen mukaan organisaation uusin jäsen on rap-legenda Snoop Dogg, josta tulee samalla FaZen johtokunnan jäsen.

Snoop, eli oikealta nimeltään Calvin Broadus Jr., ei ole vieras toimija internet-maailmassa. Historian menestyneimpiin kuuluva rap-artisti on ajoittain viihdyttänyt itseään ja yleisöään rentojen Twitch-lähetysten muodossa, joissa hän on keskittynyt pääasiassa amerikkalaisen jalkapallon MADDEN -pelisarjaan.

FaZeen liittymisen takana oli Snoopin mukaan hänen poikansa Cordell Broadus, joka tutustutti osapuolet toisilleen.

– Nuoriso tunnistaa heidän brändinsä ja sen poikani Cordell tajusi, joten hän toi meidät yhteen, Snoop tivistää.

Nimenomaan nuorison tavoittamisen kulma on ollut Snoopille vuosien varrella tärkeä päämäärä. Artisti on jo vuosien ajan pyörittänyt omaa nuorille suunnattua amerikkalaisen jalkapallon liigaa, jolle FaZe lahjoitti 25 000 dollaria tämän vuoden Super Bowlin aikoihin.

Tiedotteessa todetaankin, että "FaZe Snoopin" saapumisen myötä organisaatio käynnistää "nuorten auttamiseen keskittyvän hyväntekeväisyysohjelman", jonka yksityiskohtia ei kuitenkaan vielä avattu.

Snoopin ohella FaZen riveistä löytyy tätä nykyä jo useita julkisuuden henkilöitä perinteisten striimaajien, tubettajien ja kilpapelaajien ohella. FaZea erinäisissä yhteyksissä ovat edustaneet esimerkiksi artistit Lil Yachty ja Offset sekä NFL-tähti Kyler Murray. Julkimoiden panostukset organisaatioon ovat selvästi kannattaneet, sillä FaZesta on tulossa tänä keväänä alallaan harvinaislaatuinen pörssiyhtiö.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop