Backdrop
  • Kattava valikoima tulevia hittipelejä - Katso tästä uudet tulokkaat
NACON-pelijulkaisut

Kuva: Nacon.

GamingNACON

Jaa

Kattava valikoima tulevia hittipelejä - Katso tästä uudet tulokkaat

keskiviikkona 20. heinäkuuta 2022

NACON järjesti NACON Connect 2022 -virtuaalitapahtuman, jossa esiteltiin kattava valikoima tulevia hittipelejä näyttävillä esittelyvideoilla. Katso pelien esittelyvideot ja lisätiedot tästä!

Mainos
Mainos

Steelrising Steelrising esittelee pelaajille vaihtoehtoisen historian vallankumouksen aikaisessa Ranskassa. Poliittisen kaaoksen myllertämä maailma eroaa todellisuudesta ainutlaatuisten robottimaisten mekaanisten kapistusten osalta, joilla onkin valtava merkitys kapinoivan kansan kukistamisessa ja pelastamisessa. Näyttävää toimintaa ja upeaa tunnelmointia on luvassa 8. syyskuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Blood Bowl 3 Lautapeleihin perustuva Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli tuo toisistaan eroavat fantasiarodut, kuten örkit, kääpiöt, haltiat, peikot ja monet muut vauhdikkaan ja taktisen pallopelin äärelle. Toisin kuin monissa muissa joukkuelajeissa, Blood Bowlissa ei väkivaltaa ja rajuja yhteenottoja kaihdeta. Värikylläinen ja vauhdikas Blood Bowl 3 julkaistaan vuoden 2022 aikana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

The Lord of the Rings: Gollum Legendaariseen Taru sormusten herrasta -kirjaan perustuva The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailu vie pelaajan Keski-maan tarinoihin suositun Klonkku-hahmon roolissa. Tässä alkuperäistarinassa keskitytään Klonkun elämän eri vaiheisiin ja nähdään samassa kirjasta tuttuja paikkoja ja hahmoja ennenäkemättömällä tavalla. Pelissä yhdistyvät toisiinsa upeat tapahtumapaikat, salakavala hiippailu ja näyttävä toiminta. The Lord of the Rings: Gollum julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille myöhemmin julkistettavana ajankohtana vuonna 2022.

WRC Generations Vauhdikasta ralliautoilua tarjoava WRC Generations on kansainvälisen autoliiton FIA:n virallinen ajopeli ja juhlistaa sen sukupolvien mittaista uraa kaikkien aikojen monipuolisimmalla rallipelikokemuksella. Nyt mukana ovat myös nykyaikaiset hybridiautot, jotka tuovat vaihtelua perinteisen ralliautoiluun. WRC Generations julkaistaan 13. lokakuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Muut pelijulkistukset Lisäksi julkistettiin vuonna 2023 julkaistavia uutuuspelejä, kuten elokuviin perustuva RoboCop Rogue City, kauhupeli Ad Infinitum, strateginen Crown Wars - The Black Prince, ravintolasimulaatio Chef Life: A Restaurant Simulator, Robin Hoodin seikkailuja esittelevä Gangs of Sherwood, zombitaistelupeli ParadiZe Project, unenomainen toimintaseikkailu Clash: Artifacts of Chaos, taisteluvetoinen tutkimista ja toimintaa toisiinsa yhdistävä Hell Is Us, skeittailupeli Session: Skate Sim, roguelike-toimintaa tarjoava Ravenswatch, sotasairaalan hallintaa simuloiva War Hospital ja kaukana tulevaisuudessa siintävä uusi Terminator-peli.

Näiden pelien esittelyvideot löytyvät alta ja näistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Lisää peliaiheisia uutisia löydät täältä.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop