Backdrop
  • The Sims 4 -pelin uusi lisäosa tuo mukanaan seksuaalisen suuntautumisen valinnan
ts4_Sexual_orientation

Kuva: EA.

GamingThe Sims 4

Jaa

The Sims 4 -pelin uusi lisäosa tuo mukanaan seksuaalisen suuntautumisen valinnan

maanantaina 18. heinäkuuta 2022

Uusi päivitys tuo mukanaan mahdollisuuden määrittää simin seksuaalisen suuntautumisen siminluonnissa ja paljon muuta. Katso tästä, mistä on kyse.

Mainos
Mainos

Electronic Arts ja Maxis julkistivat myöhään perjantai-iltana 15.7. The Sims 4 -peliin tulossa olevasta uudesta ominaisuudesta. Myöhemmin tämän kuun aikana ilmestyvän päivityksen myötä pelaajien on mahdollista määritellä pelihahmonsa seksuaalinen suuntautuminen, joka mahdollistaa Simeille uudenlaisia tapoja kokea vetoa toisiinsa.

Kuva: EA.

Kuva: EA.

Uusi ominaisuus julkaistaan yhtä aikaa uuden High School Years -lisäosan kanssa. Pelaajat löytävät seksuaalisen suuntautumisen siminluontivalikosta: hahmonsa voi määritellä esimerkiksi tuntemaan kiinnostusta samaa tai eri sukupuolta olevaa simiä kohtaan, kokemaan ajan kanssa vetoa muihin simeihin heidän välisen kanssakäymisen myötä, tuntemaan romanttista tai fyysistä vetoa toiseen tai olemaan tuntematta lainkaan vetoa toisiin hahmoihin.

Kuva: EA.

Kuva: EA.

Inklusiivisuus on ollut ikonisen The Sims -pelin ydinarvoja koko sen 22-vuotisen franchise-historian ajan. Uuden ominaisuuden taustalla oleva monimuotoinen kehitystiimi näkee seksuaalisen suuntautumisen lisäämisen peliin yhtenä tapana heijastaa aitoa maailmaa sekä tapojamme olla vuorovaikutuksessa toistemme kanssa. The Sims -tiimi ymmärtää, että seksuaalinen suuntautuminen on elintärkeä, monisyinen ja olennainen osa sitä, kuinka ihmiset kokevat ympäröivän maailman ja löytävät yhteisöllisyyden kokemuksia. Uuden ominaisuuden kehittämisessä on tehty yhteistyötä voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden It Gets Better ja GLAAD kanssa.

Lue lisää aiheesta täältä tai siirry lukemaan muita peliaiheisia uutisia tästä.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop