Backdrop
  • Female Gaming Finlandin piste
ActivitiesEsports

Share

Female Gaming Finlandin piste

Thursday—Sunday, 4.—7.8.2022

Assembly Summer 2022

Get tickets

Female Gaming Finlandilla on tapahtumassa oma osasto, jossa tapaat järjestön aktiiveja koko Assemblyn ajan! FGF järjestää myös seminaarin, jossa paneudutaan e-urheilun monimuotoisuuteen. 

Female Gaming Finland ja Assembly jakavat yhteisen tavoitteen pelikulttuurin monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden kasvattamisesta ja siitä, että pelitapahtumiin kaikki osallistujat voisivat tuntea olevansa tervetulleita omana itsenään, eikä minkäänlaista syrjintää tai epäasiallista kohtelua esiintyisi.

Female Gaming Finland järjestää tapahtumassa lauantaina 6.8. miitin, johon ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tapaamisessa tutustutaan muihin pelaajiin ja pelaamisesta kiinnostuneisiin.


SEMINAARI: Yhdenvertaisuus e-urheilussa

Seminaari järjestetään lauantaina 6.8.2022 klo 12-13 Creative Zonella.

Seminaarissa asiantuntijapuheenvuoron e-urheilun monimuotoisuudesta pitää pelitutkija Maria Ruotsalainen. Puheenvuorossaan Ruotsalainen tarkastelee e-urheilun nykytilaa ja pohtii tutkimukseen nojaten, kuinka monimuotoisuutta e-urheilussa voitaisiin lisätä.

FM Maria Ruotsalainen (Jyväskylän yliopisto, Pelikulttuurien tutkimuksen huippuyksikkö) tarkastelee elokuussa valmistuvassa väitöskirjassaan kansallisuuden ja sukupuolen rakentumista Overwatch eurheilussa. Lisäksi hänen tutkimuksensa käsittelee eurheilun vastaanottoa ja faniutta ja sukupuolta laajemmin eurheilussa ja pelikulttuureissa. Maria Ruotsalainen on kansainvälisen Esport Research Networkin monimuotoisuuslautakunnan jäsen sekä Suomen Pelitutkimuksen Seuran hallituksen jäsen.

 

FEMALE GAMING FINLAND-KOKOONTUMINEN LA 6.8.

Seminaarin jälkeen vuorossa on Get-Together-miitti, jossa pääset tutustumaan muihin pelaajiin ja pelaamisesta kiinnostuneisiin. Tule keskustelemaan ja luomaan yhdessä avoimempaa sekä turvallisempaa peliympäristöä. FGF Get-Together -miitti on klo 13 FGF:n pisteellä.


Assembly
Footer Backdrop