Backdrop
  • Assembly ja Kivra yhteistyöhön
ActivitiesLAN

Jaa

Assembly ja Kivra yhteistyöhön

perjantaina 20. toukokuuta 2022

Assembly Summer 2022

Tapahtumassa yhteistyökumppanina myös Kivra, jonka digipostipalveluun saat lippusi toimitusmaksutta. Kivraa käyttämällä myös nopeampi sisäänpääsyn tapahtumaan – ja muita etuja!

Iloksenne ilmoitamme yhteistyöstä digipostipalvelu Kivran kanssa. Kivran avulla säästyt toimitusmaksuilta, sillä lipun saa toimitettua myös Kivran sovellukseen. Kivralla saat myös nopeamman sisäänpääsyn!

Kivra tarjoaa tapahtumakävijöille uuden ja paremman tavan vastaanottaa, säilyttää ja näyttää lippuja. Tapahtumaliput ovat uusi sisältökokonaisuus Kivrassa ja ne ovat selkeästi yksiä sellaisista dokumenteista, joiden ymmärrettävästi halutaan pysyvän tallessa. Jokaisena vuonna lippuja katoaa tai ne haalistuvat jääkaapin ovessa lukukelvottomiksi.

Meille on tärkeää, että liput pysyvät tallessa ja niiden kanssa toimiminen tapahtumaan tullessa ja tapahtuma-alueella on mahdollisimman sujuvaa. Kivra on palveluna hyvä lisä tapahtumajärjestelyihimme”, toteaa toimitusjohtajamme Lassi Nummi yhteistyöstä.

Kivran tavoitteena on rakentaa Suomeen turvallinen, kattava ja helppokäyttöinen digiposti. Kivra tarjoaakin digipostipalvelun, jonka avulla löydät kaikki arjen asiakirjasi yhdestä paikasta. Yli 40 000 yritystä hyödyntää Kivran digipostipalvelua – saat siis takuulla kaikki tärkeät dokumenttisi yhden kirjautumisen taakse. Sovelluksen saat ladattua puhelimeen App Storesta, Google Playsta ja kesäkuun alusta lähtien myös Huawei App Gallerysta. Kaikki yli 15-vuotiaat voivat ottaa palvelun ilmaiseksi käyttöön.

Kun ostat liput Tiketin verkkokaupasta, valitse toimitustavaksi ilmainen Kivra ja saat lippusi ilman toimitusmaksua. Muista käyttää lippuostoksilla samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet kirjautunut Kivraan.

 

Kivran avulla nopeampi sisäänpääsy

Vastaanottamalla minkä tahansa lippukategorian lipun Kivraan, sisältyy lippuun automaattisesti erityisetuja, mm:

  • Nopeampi sisäänpääsy tapahtuma-alueelle
  • Yllätysetuja tapahtuman aikana

Mikä olisikaan ilahduttavampaa lipun ostamisen jälkeen kuin se, että tapahtumasta saa vielä lisäetuja näyttämällä lippua Kivran sovelluksesta”, kertoo Kivran Ilari Abdeen.

Lue ohjeet ja seuraa julkaistavia etuja kesän aikana kivra.fi/assembly -verkkosivulla.

Olemme todella innoissamme yhteistyöstä ja mahdollisuudesta tarjota kävijöille uuden tavan lippujen vastaanottamiseen sekä myös mahdollisuudesta koota muita arjen dokumentteja paremmin hallittavaksi.

Tule juhlistamaan kanssamme 30-vuotiasta Assemblya Messukeskukseen 4.-7.8.2022. Löydät liput juhlatapahtumaan Tiketistä.


Assembly
Footer Backdrop