Backdrop
  • Counter-Strike: Global Offensiven Pro-turnauksen joukkueet selvillä
Esports

Jaa

Counter-Strike: Global Offensiven Pro-turnauksen joukkueet selvillä

keskiviikkona 6. heinäkuuta 2022

Assembly Summer 2022

Jos olet yli 16-vuotias, niin tule katsomaan, kun suomalaiset CS-huiput pistävät parastaan kahta ulkomaalaista joukkuetta vastaan.

Assembly Summer 2022 CS:GO Pro-turnauksen neljäs ja viimeinen, kaikille eurooppalaisille avoin karsinta pelattiin päätökseensä eilen 5. heinäkuuta. Karsinnan tulokset ja tiedot löytyvät Esportalin sivuilta. Kaksipäiväisen mittelön voittajaksi selviytyi norjalainen joukkue VOID. Pääturnauksen kaikki kahdeksan joukkuetta ovat nyt kasassa. Velkommen til festen!

VOID nähdään ottelemassa 15 000 euron palkintopotista Helsingissä ASSEMBLY Summer -pelitapahtumassa 5.-6.8.2022. Mukana ovat myös muut karsintavoittajat kotimaasta: Conquer Gaming ja Cocolovers. Winter 2022 BYOC-turnauksen voittanut ja paikan kisaan ansainnut Team Bob on hajonnut, ja heidät korvaa turnauksessa brittiläinen Into The Breach. Kutsujoukkueina turnaukseen puolestaan saapuvat Suomen Counter-Strike -skenen kuumimmat nimet: ENCE Academy, KOVA, HAVU ja Temp.

Näillä joukkueilla kisasta tulee varmasti tiukka taisto kotimaan kunniasta yleisön edessä. Turnaus on elokuuhun mennessä vuoden 2022 suurin kotimainen CS:GO-turnaus, joten tätä ei kannata missata!

Joukkueet

Kutsut

ENCE Academy – Suomi
HAVU – Suomi
KOVA – Suomi
Temp – Suomi
Into the Breach – Iso-Britannia

Karsinnoista

Cocolovers – Suomi
Conquer Gaming – Suomi
VOID – Norja

Aikataulu

Torstaista lauantaihin kestävän turnauksen formaatti koostuu kahdesta GSL-lohkosta, joita seuraa single elimination -pudotuspelit neljän parhaan kesken. Lohkojen ottelut ovat muuten Bo1, mutta eliminointiottelut käydään Bo3-muodossa. Pudotuspelit otellaan Bo3-muodossa.

Lohkopelejä pelataan torstaina 4.8. ja perjantaina 5.8. päivästä alkuiltaan. Pudotuspelit otellaan lauantaina 6.8. kokonaisuudessaan. Finaali pelataan myöhään lauantai-iltana. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Palkintopotin jakauma

Mojova 15 000 € palkintopotti jakautuu seuraavanlaisesti.

1. sija 7000 €
2. sija 3000 €
3.-4. sijat 1500 €
5.-6. sijat 650 €
7.-8. sijat 350 €.

Liput

Pääset seuraamaan turnausta ostamalla tapahtumaan joko kävijä- tai konepaikkalipun. Kävijälipulla pääset tutustumaan Assyjen laajaan ohjelmaan ja konepaikkalipulla pystyt osallistumaan myös useisiin harrastelijatason CS:GO turnauksiin. Löydät liput kisakatsomoon Tiketistä.

CS:GO Byocit

30-vuotisjuhlatapahtumassa nähdään runsaasti myös CS:GO-pelisisältöä. Lue lisää BYOC eli Bring Your Own Computer CS:GO-turnauksista ohjelmasivulta.


Assembly
Footer Backdrop