Backdrop
  • Displatesta Assemblyn pääkumppani
ActivitiesExpo

Jaa

Displatesta Assemblyn pääkumppani

tiistaina 28. kesäkuuta 2022

Assembly Summer 2022

Displate tarjoaa kansainvälisen metallipostereiden kauppapaikan, joka yhdistää taiteen tekijät ja ostajat. Kestävillä ja uniikeilla metallipostereilla sisustat niin koodaus- kuin peliluolan käden käänteessä.

Assembly yhdistää voimansa maailman suurimman metallijulistemarkkinapaikan, Displaten kanssa.

Displaten kumppanibrändeinä toimii mainekkaita nimiä kuten Star Wars, DC Comics, The Witcher ja Nasa.

Kustomoitavia ja helposti siirreltäviä postereita on valittavana yli 1,5 miljoonan taideteoksen joukosta ja mikä parasta, jokaista posteria kohden istutetaan PUU! Tähän mennessä yhtiö on istuttanut yli 16 miljoonaa puuta ja määrä kasvaa koko ajan – kiitos aktiivisten taiteenkeräilijöiden.

Keräilijät, kerätkää!!

30-vuotisjuhliaan viettävä Assembly Summer 2022 on myösDisplatelleerityinen. Displate liittyy tapahtumaan virallisena pääyhteistyökumppanina ja jakaa ensimmäistä kertaa esports-intohimonsa offline-tapahtumassa satojen pelaajien ja fanien kanssa.
Displate rakentaa Assembly Summer-tapahtuman EXPO-alueelle oman osastonsa, jossa kävijät pääsevät tutustumaan metalliposterien laajaan tarjontaan. Osastolla tulee olemaan myös erityinen pimeä huone, jossa esitellään värikkäitä Displate-metallijulisteita ja myös täysin upouusi, ennennäkemätön tuote. Luota meihin, tulet yllättymään! Osastolla on esillä paljonDisplate-tuotteita, joita voit silmäillä, tunnustella ja viedä kotiin.

“Olemme iloisia, että Displate on 30-vuotisjuhlafestivaalimme pääyhteistyökumppani. Olen varma, että Assemblyn yleisö rakastaa Displaten kokoelmia eri luokista. Olemme jo nähneet julisteita useiden striimaajien seinillä ja nyt niitä saa Assembly tapahtumasta. Yhteistyö mahdollistaa myös kilpailuiden voittajille sellaisia palkintoja, joita he eivät unohda.” -Lassi Nummi, Assembly CEO

“Displatelle on uusi tärkeä askel osallistua näin suureen offline-e-urheilutapahtumaan. Haluamme olla yhteydessä verkossa esports-faneihin ympäri maailmaa, mutta haluamme myös antaa heille mahdollisuuden nähdä ja kokea tuotteitamme fyysisesti. Jos olet vierailemassa Assembly tapahtumassa Suomessa elokuussa, muista poiketa osastoltamme ja kokea Displate omakohtaisesti!” – Bartosz Maćkowiak, Esports Partnership Manager at Displate

Assemblyja odotellessa suosittelemme että käyt katsomassa Displate-kokoelman:
Przechwytywanie.JPG

Assembly
Footer Backdrop