Backdrop
  • FEMALE GAMING FINLAND RY JA ASSEMBLY YHTEISTYÖHÖN
ActivitiesEsportsExpo

Jaa

FEMALE GAMING FINLAND RY JA ASSEMBLY YHTEISTYÖHÖN

maanantaina 4. heinäkuuta 2022

Assembly Summer 2022

Assembly ja Female Gaming Finland ovat sopineet yhteistyöstä liittyen Assembly Summer 22 -tapahtumaan, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-7.8.2022.

Assembly ja Female Gaming Finland jakavat yhteisen tavoitteen pelikulttuurin monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden kasvattamisesta ja siitä, että pelitapahtumiin kaikki osallistujat voisivat tuntea olevansa tervetulleita omana itsenään, eikä minkäänlaista syrjintää tai epäasiallista kohtelua esiintyisi.

Assembly on jo 30 vuoden ajan pyrkinyt tarjoamaan turvallisen ja viihtyisän tapahtuman, johon kaikki saavat tulla juuri sellaisina kuin ovat, sukupuoleen, ikään tai etnisyyteen katsomatta. Tästä huolimatta Assembly-tapahtuman kävijöistä noin 85% on miehiä tai mieheksi identifioituvia, ja tätä kävijäprofiilia tapahtuma haluaa korjata niin, että Assembly-tapahtumaan osallistuisivat enemmän myös naiset ja muunsukupuoliset.


Female Gaming Finland ja Assembly yhdessä kutsuvat kaikki kiinnostuneet mukaan tapahtumaan, sukupuoleen katsomatta.

Female Gaming Finland järjestää tapahtumassa lauantaina 6.8. kokoontumisen eli miitin, johon ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tapaamisessa tutustutaan muihin pelaajiin ja pelaamisesta kiinnostuneisiin. Lisäksi Female Gaming Finlandilla on tapahtumassa oma osasto, jossa tapaat järjestön aktiiveja koko Assemblyn ajan! He järjestävät myös seminaarin, jossa paneudutaan e-urheilun monimuotoisuuteen.


SEMINAARI: Monimuotoisuus e-urheilussa

Seminaari järjestetään lauantaina 6.8.2022 klo 12.00-13.00 Creative Zonella

Seminaarissa asiantuntijapuheenvuoron e-urheilun monimuotoisuudesta pitää pelitutkija Maria Ruotsalainen. Puheenvuorossaan Ruotsalainen tarkastelee e-urheilun nykytilaa ja pohtii tutkimukseen nojaten, kuinka monimuotoisuutta e-urheilussa voitaisiin lisätä.


FEMALE GAMING FINLAND-KOKOONTUMINEN LA 6.8.

Kokoontuminen järjestetään lauantaina alkaen klo 13.00 Female Gaming Finlandin omalla osastolla.


Assembly
Footer Backdrop