Backdrop
  • Saapumisohjeet Assembly Summer -tapahtumaan
LAN

Jaa

Saapumisohjeet Assembly Summer -tapahtumaan

tiistaina 2. elokuuta 2022

Assembly Summer 2022

Tervetuloa Assyille! Kaikki, mitä sinun tulee tietää Assembly Summer’22 -tapahtumaan saapumisesta löydät tästä.

Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa, Helsingin Pasilassa. Messukeskukseen pääsee useilla julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtuma alkaa torstaina 4.8. klo 12.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 7.8. kello 16.00. Premium -lipuilla tapahtumaan pääsee jo kello. 10.00. Assemblyt on käynnissä 24 h vuorokaudessa.

Tapahtumassa on kaksi sisäänkäyntiä: Eteläinen (Messuaukio 1) ja Pohjoinen (Ratapihantie 17). Katso yllä oleva kuva.

Konepaikkalipun haltijoita suositellaan saapumaan Pohjoisen sisäänkäynnin kautta,

Pohjoisen sisäänkäynnin läheisyyteen pääsee myös omalla autolla ja koneiden roudaus onnistuu näin helpommin. Tavaroiden purkamisen jälkeen auto tulee siirtää pysäköintitaloon.

  • 1h parkki on ilmainen, eli esimerkiksi autolla oman lapsen paikalle tuominen ja tavaroiden lastaaminen onnistuu tämän ajan puitteissa
  • Pysäköintialueita Messukeskuksella on kaksi. Pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä on Messuparkki ja Eteläisen sisäänkäynnin lähettyvillä on Siipiparkki/Kongressiparkki. Molempien pysäköinnistä vastaa Europark ja pysäköintiluvat on ostettavissa heidän kauttaan. Lisää tietoa pysäköinnistä. Pysäköinnin voi maksaa etukäteen, paikan päällä tai jälkikäteen.

Pohjoiselle sisäänkäynnille on kaksi ajoreittiä:

  • Messuparkki-pysäköintitalon läpi (Ratapihantie 17).
  • Siipiparkki/Kongressiparkki-pysäköintialueen vierestä Messukeskuksen ympäri (Ratamestarinkatu 14).

Pohjoisen sisäänkäynnin ulkopuolella on kävijöille tarkoitettuja rullakkoja, joilla voi kuljettaa pelikoneen ja muut laitteet omalle konepaikalle. Tyhjä rullakko tulee palauttaa nimikoidulle alueelle.

Kävijälipuilla eli ilman omaa konepaikkaa saapuvia suositellaan saapumaan Eteläisen sisäänkäynnin eli Messukeskuksen pääsisäänkäynnin kautta (Messuaukio 1).

  • Premium-lipulla pääsee sisään tapahtumaan jo 2 h aikaisemmin kuin muut, eli torstaista 4.8. kello 10.00 alkaen.
  • Kaikki liput vaihdetaan tapahtuman sisäänkäynneillä rannekkeiksi ja niillä pääsee myös poistumaan välillä tapahtuma-alueelta. Liput voi vaihtaa rannekkeiksi myös ennakkoon tapahtumaviikolla Kauppakeskus Triplan Telia-myymälässä. Vaihtopiste on avoinna 1.-3.8. klo 15-19. Vaihtamalla liput ennakkoon nopeutat sisäänpääsyäsi tapahtumaan.
  • Kävijät, jotka ovat valinneet lipun toimitustavaksi Kivra-applikaation, voivat käyttää rannekkeenvaihdossa nopeampaa Kivra Fast Lanea. Kivran ladanneille on tapahtumassa myös muita etuja. KIVRA Fast Lanen kautta saapuvat saavat etuna juomapullon sekä hiirimaton jo ovella. Kivra Fast Lane sijaitsee molemmilla tapahtuman sisäänkäynneillä
  • Kävijöille, jotka tulevat Assemblyille useammaksi päiväksi, käytössä on nukkumiseen tarkoitettu alue sekä peseytymismahdollisuus. Nukkumista varten tulee tuoda oma patja ja makuupussi. Lisää tietoa yöpymisestä Assyilla.
  • Tapahtumassa on useita ravintoloita, ruokarekkoja ja kahvila. Omia eväitä saa myös tuoda mukanaan. Kodinkonealueella sijaitsee mikro omien eväiden lämmitystä varten. Katso tapahtuman ruokatarjonta tästä ja muut lisätiedot party oppaasta täältä.
  • Tapahtuman narikka palvelee 24 tuntia vuorokaudessa Eteläisen sisäänkäynnin yhteydessä. Narikka maksaa 2 € ja käynti 1 €.
  • Tapahtuman turvallisuudesta vastaavat järjestyksenvalvojat, ensiapuhenkilökunta sekä koulutetut häirintäyhdyshenkilöt.
  • Tapahtumassa ei ole ikärajaa, vaan se on sallittu kaikenikäisille. Ilman vanhempiaan saapuville lapsille ja nuorille suositusikäraja on 13 vuotta. Osa esport-ohjelmistosta on tarkoitettu vain yli 16-vuotiaille katsojille.
  • Konepaikkalipun haltijoiden kannattaa lukea huolellisesti ennen saapumista partyopas.
  • Olemme koostaneet myös tietopaketin vanhemmille, joiden lapset saapuvat tapahtumaan.

 


Assembly
Footer Backdrop