Backdrop
  • Hacklab, Skrolli & Retro Rewind
ActivitiesDemoscene

Jaa

Hacklab, Skrolli & Retro Rewind

Torstai—Sunnuntai, 4.—7.8.2022

Assembly Summer 2022

Osta liput

Suomen hacklabit Assemblyilla! Tule Creative Zonelle tutustumaan Hacklabien ihmeellisiin koneisiin ja laitteisiin. Mukana myös Skrolli ja Retro Rewind!

Mukana mm. Tsernobyl-ydinreaktorisimulaattori, ledivilkuttimia, 3D-tulostimia ja muita laitteita. Osastolla voit myös tutustua hacklabejen yhteisöllisten työtilojen verkostoon ja elektroniikkaharrastukseen käytännössä yksinkertaisten rakennussarjojen avulla.

Skrolli-lehti ja pelilehti Retro Rewind ovat mukana osana Hacklabia. Osastolla voit kokeilla lehtien sivuilta tuttuja vanhempia ja erikoisempia kotimikroja sekä pelata paikallisia moninpelejä kavereiden kanssa. Luvassa on myös demoskeneaiheista sisältöä sekä pieniä kilpailuja, ja samalla voit hankkia kokoelmastasi puuttuvia lehtiä erikoishintaan!

Skrolli magazine and its companion, the gaming mag Retro Rewind will be present at Assembly! At our booth, you can check out some older and more obscure home computers that we have covered on our pages, and play local multiplayer games with your friends. We also have some demoscene content and small competitions – and you can pick up back issues for a very special price! 

Hacklab @ ASMS19. Photo by Emmi Halmela.

 


Assembly
Footer Backdrop