Backdrop
  • Aleksib:n turnaus päättyi puolivälieriin Dallasissa – G2:n 14-7 johtoasema suli Vertigossa FURIAlle
aleksib-iem-dallas-2022

Kuva: ESL

EsportsIEM DallasAleksibCS:GO

Jaa

Aleksib:n turnaus päättyi puolivälieriin Dallasissa – G2:n 14-7 johtoasema suli Vertigossa FURIAlle

lauantaina 4. kesäkuuta 2022

G2 kärsi 1-2 -tappion brasilialaiselle FURIAlle IEM Dallasin pudotuspeleissä ja Aleksi "Aleksib" Virolaisen joukkue jäi turnauksessa jaetulle kuudennelle sijalle.

Mainos
Mainos

Interl Extreme Masters Dallas 2022 -turnauksen pudotuspelit alkoivat Suomen aikaa perjantai-iltana 3. kesäkuuta. Heti ensimmäisenä nähtiin suomalaisittain jännittävä ottelu, kun Aleksi "Aleksib" Virolaisen tähdittämä G2 kohtasi brasialaisen FURIAn. Puolivälieräottelun panoksena oli paikka lauantain semifinaaliin kohtaamaan ENCE.

Tulos: G2 1-2 FURIA (16-13 Inferno, 17-19 Vertigo, 5-16 Mirage)

Ensimmäisenä pelattu Inferno oli G2:n valinta, ja siinä joukkueet olivat hyvin tasaväkisiä. Kartan ensimmäinen puolisko pelattiin tasan 7-8 CT-puolella aloittaneen FURIAn eduksi. Lopulta Kovačin serkusten Nemanja "huNter-" ja Nikola "NiKo" Kovačin CT-puolella yhteensä tekemät 28 tappoa veivät kartan G2:lle.

Ottelu näytti jo taputellulta toisen kartan loppupuolella, kun edellisen kartan voittanut G2 onnistui Vertigossa CT-puolella keräämän 11 erää, ja T-puolella vielä pari lisää vieden lukemat tilanteeseen 14-7 G2:n eduksi. FURIA onnistui kuitenkin taistelemaan pelin vielä jatkoajalle ja kartan kotiin asti, vaikka kireimmillään tilanne oli 15-12 G2:lle. Puolustajien puolella erityisesti kunnostautuivat FURIAn pelaajat Rafael "saffee" Costa ja Kaike 'KSCERATO' Cerato napaten 19 ja 18 tappoa.

Tästä epäonnistumisesta G2 ei enää noussut kolmantena pelattuun Mirageen. Aleksib:n joukkue pääsi aloittamaan puolustajina, mutta FURIA jatkoi momentumiaan ja rykitti terroristien puolella 11 erää tauluun. Kun taas G2 siirtyessä hyökkäämään, he eivät saaneet itselleen kuin hävityn pistoolin jälkeisen konvesiokierroksen. Koko ottelun loistavasti pelannut FURIAn Yuri "yuurih" Santos loisti Miragessa saaden hltv rating -arvokseen kartassa 1,98.

Aleksib näytti Miragessa kuitenkin hienon suorituksen 2v2-tilanteessa purkaessaan pommin ilman savua suoraan vastustajan nenän alla. Katso kohokohta alta tai Twitteristä.

ENCE vastaan FURIA

FURIA etenee siis kohtaamaan tänään lauantaina 4. kesäkuuta klo 19 alkaen Dallasin areenalla ENCEn. Loistavan Major-turnauksen juuri pelannut ENCE on otteluun lähdettäessä ehdoton ennakkosuosikki. Ja nyt kun Cloud9 yllätti ja päihitti FaZen toisella puolella pudotuspelikaaviota, on tie auki ENCElle jopa turnausvoittoon.

Pudotuspelit

Lauantaina 5.6. 19.00 ENCE vs FURIA 22.30 BIG vs Cloud9

Sunnuntaina 6.6. 19.00 Finaali, bo5

Katso pelit suomeksi kanavalta Elisaviihdesport tai englanniksi kanavalta ESL_CSGO.

Siirry aiheisiin

AssemblyTelia
Footer Backdrop