Backdrop
  • ENCEn akatemiajoukkue debytoi Assemblyilla – Kutsujoukkueiden joukossa kaikki Suomen parhaat
ASSEMBLY-Summer-2022-Counter-Strike-Global-Offensive-Pro-turnauksen-kutsujoukkueet
EsportsEventsASMS22CS:GOENCEHAVUKOVA

Jaa

ENCEn akatemiajoukkue debytoi Assemblyilla – Kutsujoukkueiden joukossa kaikki Suomen parhaat

perjantaina 3. kesäkuuta 2022

Elokuun 4.-6. päivä pelattava Assembly Summer 2022 CS:GO-turnaus on kutsunut mukaan ihka uuden ENCE Akatemian sekä kotimaiset huippujoukkueet HAVUn, KOVAn ja Tempin.

Mainos
Mainos

Helsingin Messukeskuksessa päästään elokuun alussa nauttimaan pandemian jälkeen pitkästä aikaa LAN-turnauksesta, jossa Suomen koko CS:GO-kerma taistelee paremmuudesta. Assembly Summer 2022 CS:GO-turnaus tarjoaa 15 000 euron palkintopotin, jota pääsee tavoittelemaan kahdeksan joukkuetta. Neljä joukkueista on suoria kutsuja, jotka ovat nyt selvillä. Turnauksen mahdollistaa AGON by AOC ja Logitech G, sekä yhteistyössä Esportal.

Kutsutut joukkueet ovat: ENCE, HAVU, KOVA, ja Temp.

Mielenkiintoisin kutsuista on ENCE, joka on perustanut vuoden alussa akatemiaprojektin. Akatemiaa kehitetään koko ajan ja se tekee debyyttinsä turnauksessa. Kokoonpano on vielä julkaisematta, mutta ENCE on osoittanut pystyvänsä hiomaan pelaajistaan timantteja, kun se on onnistunut nousemaan kaksi kertaa maailman kolmen parhaan joukkoon kansainvälisellä joukkueellaan.

HAVU puolestaan elää hankalia aikoja. Joukkue luopui tällä viikolla pitkäaikaisesta valmentajastaan pyrkiessään uudistuksiin ja kääntämään kurssin takaisin kohti kärkeä. Assemblyilla joukkueelta odotetaan paljon, sillä kotimaan ykkösjoukkueen paikka on päässyt lipsumaan heidän kädestään tänä vuonna.

KOVA pitää nyt harteillaan Suomen parhaan joukkueen titteliä, kun se on viime kuukausina onnistunut voittamaan peräti kolme Suomen kärkitiimien kahakkaa. Kutsu on heille hyvin oikeutettu ja on mielenkiintoista nähdä, miten joukkue pärjää LAN-ympäristössä.

Temp on kutsujen ainut joukkue ilman organisaatiota. Heitä vie eteenpäin vanha ENCE-kaksikko valmentaja Slaava "Twista" Räsänen ja pelaaja Aleksi "allu" Jalli, jotka ovat onnistuneet nostamaan Tempin Suomen CS:GO-kentän kärkeen. Assemblyilla moni tulee varmasti katsomaan konkareita, ja kokemuksesta on varmasti heille hyötyä lavalla yleisön edessä.

Turnauksen loput neljä joukkuetta tulevat karsinnoista. Kolme karsinnoista on jo pelattu, ja paikat ovat ansainneet Team Bob, Cocolovers, ja Conquer Gaming. Neljäs karsinta pelataan 4.-5. heinäkuuta Esportal-alustalla.

Lue koko uutinen Summer 2022 -tapahtumasivulta.

Siirry aiheisiin

AssemblyTelia
Footer Backdrop