Backdrop
csgo-mirage-screenshot-edit
GamingEsportsCS:GOASMS22esportal

Jaa

Kaksi avointa karsintaa jäljellä Assembly Summer 2022 CS:GO -turnaukseen

maanantaina 30. toukokuuta 2022

Toukokuun ja kesäkuun karsinnoista voittajat etenevät elokuun 4.-7. päivä pelattavaan 15 000 euron pääturnaukseen.

Mainos
Mainos

Assembly Summer 2022 -tapahtumassa pelataan ammattilaistason CS:GO-turnaus 15 000 euron palkinnoilla. Kisassa nähdään kahdeksan joukkuetta, joista neljä on suoria kutsuja ja neljä karsintojen kautta tulleita joukkueita. Kaksi karsinnoista on jo pelattu, mutta kaksi on vielä jäljellä. Kunkin karsinnan voittaja saa paikan pääturnaukseen ja pääsee kokemaan, miltä tuntuu pelata kilpaa Suomen suurimmassa LAN-tapahtumassa 4.-7. elokuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Avoimet karsinnat

Ensimmäinen karsinta pelattiin Assembly Winter 2022 -tapahtumassa. Tapahtuman CS:GO-turnauksen finaali oteltiin päälavalla, ja voittajaksi selviytyi joukkue nimeltään Los Godis. Joukkue pelaa tällä hetkellä nimellä Team Bob kokoonpanolla S1rva, stovve, konzero, juissi, ja ottob.

Toinen karsinta käytiin online-otteluin toukokuun alussa. Kaksipäiväisessä mittelössä nähtiin mukana Suomen kärkinimiä kuten Conquer Gaming, mutta heidät peittosi ja koko kisan vei kotiin joukkue Cocolovers. Joukkueen kokoonpanossa pelaavat jemi, Elfern, choco, LYNXie, ja HENU.

Kolmas karsinta alkaa tänään maanantaina 30. toukokuuta klo 18.00. Jaossa on jälleen yksi paikka pääkisaan. Mukaan voi vielä ilmoittautua Esportal-palvelussa.

Pääturnaukseen karsiutuneet joukkueet

  • Team Bob (S1rva, stovve, konzero, juissi, ottob)

  • Cocolovers (jemi, Elfern, choco, LYNXie, ja HENU)

Esportal Assembly Hub

Kesän Assemblyille voi pelata itsensä mukaan soolonakin, jos joukkuetta ei tällä haavaa ole tai turnausmuotoinen pelaaminen ei ole oma juttu. Road 2 Assembly Ladder on aktiivinen Esportal-palvelussa heinäkuun loppuun asti. Ladderia pelaamalla voit voittaa palkintoja kuten liput Assembly Summer 2022 -tapahtumaan.

Jos kiinnostuit, niin liity Road 2 Assebly Ladderiin!

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop